Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΟΒΕΤΑΙ... ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Ένα ακραίο τρόπο βρήκαν οι αρχές της πόλης Λας Κρούσες στο Νέο Μεξικό, για να καλύψουν το έλλειμμα των 2 εκατομμυρίων από τα έσοδα των προστίμων...

Οι αρχές σκέφτονται σοβαρά να διακόψουν τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, ήτοι νερό, ηλεκτρικό κλπ, σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη και δεν πληρώσει το πρόστιμο. Οι παραβάτες θα εντοπιστούν μέσω καμερών που θα εγκατασταθούν σε διασταυρώσεις.

Όπως μετέδωσε το ABC News, οι αρμόδιοι, στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο για την κάλυψη του ελλείμματος, ανακάλυψαν την ύπαρξη μιας παραγράφου στο δημοτικό κώδικα. Σε αυτή αναφέρεται ότι η Πολιτεία μπορεί να σταματήσει την παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, αν ένα πρόσωπο είναι υπόχρεο προς αυτή για οποιαδήποτε αιτία, πλην φόρων και ειδικών αξιολογήσεων.

Μάλιστα, έχει αναφερθεί ότι οι αρμόδιοι έχουν αποστείλει σχετικές επιστολές προς τους κατοίκους της Λας Κρούσες, ότι αν παραβούν το φανάρι και δεν πληρώσουν το πρόστιμο, θα τους κόψουν νερό και αποχέτευση.

Το πρόστιμο των 100 δολαρίων το μοιράζονται η Πολιτεία, το Δημαρχείο και η εταιρεία καμερών που καταγράφει τις πινακίδες των αυτοκινήτων. Πηγή: newsbomb.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com