Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΝΙΚΗ ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, ΟΛΑΝΤ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Μικραίνει το προβάδισμα του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί έναντι του Φρανσουά Ολάντ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ενώ εξακολουθεί να έρχεται δεύτερος με διαφορά στις εκλογές της 6ης Μαΐου, σύμφωνα με τρεις νέες δημοσκοπήσεις...

Σε δημοσκόπηση της Ipsos Logica, ο Σαρκοζί έχει μόλις μισή μονάδα διαφορά από τον Ολάντ στον πρώτο γύρο της 22ης Απριλίου, από δύο που είχε στην προηγούμενη μέτρηση. Η έρευνα προβλέπει ότι θα συγκεντρώσει 29% έναντι 28,5% του Ολάντ.

Στο δεύτερο γύρο, ο σοσιαλιστής Ολάντ διατηρεί προβάδισμα δέκα μονάδων (55%) έναντι του απερχόμενου προέδρου (45%).

Σύμφωνα με έρευνα της Ifop Fiducial ο Σαρκοζί συγκεντρώνει 28,5% έναντι 27% του Ολάντ στον πρώτο γύρο, ενώ η διαφορά του από τον Ολάντ στο δεύτερο γύρο συρρικνώθηκε στις έξι μονάδες από οκτώ πριν από δύο εβδομάδες. Έτσι ο Ολάντ προβλέπεται να νικήσει με 53% έναντι 47% του Σαρκοζί.

Μία τρίτη δημοσκόπηση της Harris Interactive δίνει 28% στο Σαρκοζί και 27% στον Ολάντ στον πρώτο γύρο, ενώ στο δεύτερο γύρο ο Ολάντ προβλέπεται να συγκεντρώσει 53% έναντι 47% του Σαρκοζί.

Και οι τρεις δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τρίτη την υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν και τέταρτο τον υποψήφιο της αριστεράς Ζαν-Λικ Μελανσόν, ενώ το ποσοστό του κεντρώου Φρανσουά Μπαϊρού συνεχίζει να υποχωρεί. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com