Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η ΚΡΙΣΗ «ΦΡΕΝΑΡΕ» ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Εντυπωσιακά μειωμένη, τόσο σε σχέση με πέρυσι όσο και με τα προηγούμενα χρόνια, ήταν η φετινή έξοδος των Αθηναίων για τις διακοπές του Πάσχα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, της ακριβής βενζίνης, αλλά και της αστάθειας του καιρού...

Χαρακτηριστικό είναι ότι από την Αττική έφυγαν σχεδόν τα μισά οχήματα σε σχέση με πέρυσι, ενώ πολλοί εκδρομείς περιορίστηκαν σε κοντινές διαδρομές και παρέμειναν για λίγο στην εξοχή.

Από τη Μ.Παρασκευή μέχρι το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα είχαν φύγει από την πρωτεύουσα 837.000 οχήματα, έναντι 1.306.000 πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτουν Τα Νέα.

Πεσμένη ήταν και η κίνηση στα λιμάνια, γεγονός που μόνο εν μέρει μπορεί να ερμηνευτεί από την απεργία της ΠΝΟ. Από τη Μ.Παρασκευή έως την Κυριακή του Πάσχα, είχαν αναχωρήσει από τον Πειραιά 104.228 επιβάτες, έναντι 141.798 την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η ακριβή βενζίνη φαίνεται επίσης ότι οδήγησε πολλούς στη λύση των ΚΤΕΛ, η πληρότητα των οποίων άγγιξε το 100%, παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες έβαλαν και έκτακτα δρομολόγια, κυρίως προς τη Βόρεια Ελλάδα.

Μειωμένη κατά 30% σε σχέση με πέρυσι ήταν και η έξοδος των Θεσσαλονικέων που πέρασαν τις ημέρες αυτές μακριά από την πόλη. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com