Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

ΚΑΨΗΣ: ΤΗ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει πριν και μετά τις εκλογές έστειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, λέγοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για χαλάρωση, αλλά ούτε και για υπερβολή. «Δε θα πρέπει να δημιουργηθεί η αίσθηση στον κόσμο ότι τα δύσκολα πέρασαν» σημείωσε χαρακτηριστικά...

Στο σημείο αυτό διευκρίνισε καμία τροπολογία δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή εάν δεν εγκριθεί πρώτα από το πρωθυπουργικό γραφείο, ώστε να μην παρατηρηθεί – όπως είπε – το φαινόμενο της «βιομηχανίας τροπολογιών», όπως συνέβαινε σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους.

Σύμφωνα με τον κ. Καψή, η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα ανακοινωθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, αφού θα πρέπει να ενημερωθεί προηγουμένως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Διαβεβαίωσε πάντως ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες.

Αναφερόμενος στο νόμο για τα πανεπιστήμια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι θα εφαρμοστεί και δεν πρόκειται να αλλάξει και γίνεται προσπάθεια να λυθεί το άμεσο πρόβλημα της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων χωρίς τροπολογία.

Τέλος, για το θέμα της μετανάστευσης ο κ. Καψής είπε ότι το θέμα δεν πρόκειται να λυθεί μέχρι τις εκλογές, αλλά δίνουμε – όπως είπε - ένα σήμα ότι είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Παράλληλα κάλεσε τους κατοίκους που αντιδρούν στα κέντρα υποδοχής να μην βλέπουν τους λαθρομετανάστες ως» πυρηνικές βόμβες». Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com