Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ 70 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έκρηξη στη Χαμά της Συρίας, σύμφωνα με αναφορές ακτιβιστών οι οποίοι εκτιμούν πως χτυπήθηκαν είτε με ρουκέτα, είτε από βομβαρδισμό των δυνάμεων ασφαλείας...

Από την πλευρά τους, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι 16 άτομα σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε σπίτι που χρησίμευε ως εργοστάσιο κατασκευής βομβιστικών μηχανισμών από «ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες».

Μετά την έκρηξη, ακτιβιστές ανέβασαν στο Διαδίκτυο βίντεο που δείχνει σκηνή καταστροφής και δεκάδες πτώματα να ανασύρονται από τα συντρίμμια. Παράλληλα, κρατικά μέσα ενημέρωσης δείχνει εικόνες τραυματισμένων παιδιών σε νοσοκομείο.

Παράλληλα, άλλο βίντεο δείχνει άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας να θάβουν ζωντανό έναν άνδρα, ο οποίος παρακαλά για τη ζωή του, καθώς πέφτει χώμα πάνω στο κεφάλι του. Μετά από λίγο σωπαίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας θάβουν τον άνδρα επειδή θεωρείται ότι έστειλε υλικό σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η βία συνεχίζεται παρά την εκεχειρία που έχει συμφωνηθεί. Η Γαλλία ζητά τώρα από το Συμβούλιο Ασφαλείας να εξετάσει τη χρήση βίας στη Συρία, εάν το ειρηνευτικό σχέδιο του Κόφι Ανάν αποτύχει να σταματήσει τις βιαιότητες. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com