Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

45 ΜΕΤΡΑ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Δύο νέους προστατευτικούς φράχτες για το κοινοβούλιο παρήγγειλε από ελληνική εταιρία το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για δύο φράχτες συνολικού μήκους 30 μέτρων, το κόστος των οποίων υπολογίζεται να φθάσει τις 62.000 ευρώ...

Οι εν λόγω φράχτες, οι οποίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι πριν από τον Ιούνιο, κρίθηκαν αναγκαίοι για την αποφυγή τραυματισμών στις μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών.

Άλλωστε, πετυχημένη ήταν η χρήση τους σε διαδηλώσεις που σημειώθηκαν στη πλατεία Συντάγματος και δει στη Βουλή, καθώς απέτρεπαν στο πλήθος να πλησιάσει, χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας.

Η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να έχει παραλάβει τους φράχτες πριν το τέλος της άνοιξης, που μαζί με τον ήδη υπάρχον θα φτάνουν τα 45 μέτρα, καθώς αναμένονται νέες μεγάλες διαδηλώσεις εν όψει των οικονομικών μέτρων που θα πρέπει να αποφασιστούν τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί ότι πέρα από το ελληνικό κοινοβούλιο, οι φράχτες θα χρησιμοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της Αθήνας που θα χρειαστούν περαιτέρω προστασία. Πηγή: newsbomb.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com