Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

Έξι θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου, στη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα...

Ειδικότερα, μεταξύ των κκ. Παπαδήμου και Παπανδρέου υπήρξε αλληλοενημέρωση και συζήτηση για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την ευρωζώνη, για την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολας Γκρούεφσκι, για την πορεία του PSI, για την δανειακή σύμβαση και τις ενέργειες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί και για ζητήματα τόνωσης της οικονομικής ανάπτυξης.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα έχει απόψε, στις 8:30 μμ, δείπνο εργασίας, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς, Νικοδήμου 18-20, στην Πλάκα με τους Ευρωβουλευτές, Robert Goebbels (Λουξεμβούργο), Elisa Ferreira (Πορτογαλία), Ivailo Kalfin (Βουλγαρία), οι οποίοι είναι μέλη της «τρόικας» για την Απασχόληση και την Ανάπτυξη της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αισιόδοξοςο Προβόπουλος

Εν τω μεταξύ, αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την υπέρβαση της κρίσης που διέρχεται η χώρα, εμφανίστηκε νωρίτερα ο κ. Προβόπουλος, εισερχόμενος στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, για να τον ενημερώσει.

Ο κ. Προβόπουλος, τόνισε ότι είναι θετικό το γεγονός πως οι εταίροι συμπαρίστανται στη χώρα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω, πρόσθεσε, ότι θα είναι επιτυχημένο βήμα και η ολοκλήρωση του PSI που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα λήξει το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά τον κ. Προβόπουλο, μετά από αυτά τα θετικά σημάδια, ανοίγει μια πιο ελπιδοφόρα σελίδα για την οικονομία της χώρας.

Και επισήμανε: «Ασφαλώς, το κλίμα είναι αρνητικό ακόμη, αλλά εναπόκειται σε μας να το αλλάξουμε. Στα χέρια μας είναι η τύχη της χώρας και δεν θα αφήσουμε να πάνε όλα χαμένα». Πηγή: kathimerini.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com