Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ‘ANONYMOUS’ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Στην ιστοσελίδα του Βατικανού επιτέθηκαν σήμερα οι κυβερνοπειρατές Anonymous, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκαν, να τιμωρήσουν την Αποστολική Ρωμαϊκή Εκκλησία.....

Οι Ανώνυμοι "αποφάσισαν σήμερα να πολιορκήσουν την ιστοσελίδα σας αντιδρώντας στο παράλογο και αναχρονιστικό δόγμα, τις λειτουργίες και τις αντιλήψεις που ο κερδοσκοπικός οργανισμός σας μεταδίδει σε όλο τον κόσμο", ανέφεραν.

Οι κυβερνοπειρατές διευκρινίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι η επίθεση αυτή δεν στρέφεται εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, ούτε εναντίον των πιστών. Η ίδια οργάνωση είχε επιχειρήσει και πέρσι, χωρίς επιτυχία, να επιτεθεί στην ιστοσελίδα του Βατικανού.

«Κάψατε κείμενα τεράστιας ιστορικής και λογοτεχνικής αξίας, σκοτώσατε με βάρβαρο τρόπο όσους σας ασκούσαν κριτική (…), κάνατε τους αφελείς να πληρώνουν για να μπουν στον παράδεισο πουλώντας συγχωροχάρτια», προσθέτουν οι Ανώνυμοι, κατηγορώντας τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ότι «σκλάβωσε ολόκληρους λαούς».

«Σε πιο πρόσφατες εποχές, παίξατε σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας στους ναζί εγκληματίες πολέμου προκειμένου να βρουν καταφύγιο σε ξένες χώρες και να γλιτώσουν τη δικαιοσύνη. Επιτρέπετε καθημερινά οι εκπρόσωποι του κλήρου να παρενοχλούν παιδιά και τους καλύπτετε, όταν αποκαλύπτονται τα γεγονότα», συνεχίζουν οι Ανώνυμοι, εκφράζοντας την ελπίδα τους, η Εκκλησία «να ξεπέσει σε αυτό που είναι πραγματικά… ένα λείψανο του παρελθόντος».

Επιτίθενται σε κάθε θρησκεία που την ονομάζουν «ασθένεια» και ιδιαίτερα στον Χριστιανισμό

Μέλη της ομάδας χάκερ » Anonymous» κατέβασαν τρεις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες στις 2 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις κύριες σελίδες τους με ένα κλιπ από τον εξελικτικό βιολόγο και άθεο Richard Dawkins και μια δήλωση που έλεγε ότι κάθε θρησκεία είναι «ασθένεια».

«Ας είμαστε σαφείς από την αρχή: κάθε είδους θρησκεία είναι μια ασθένεια σε αυτόν τον κόσμο. Μια ασθένεια που δημιουργεί μίσος και μισαλλοδοξία, μία ασθένεια που φέρνει τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε πόλεμο με τους συνανθρώπους τους, μια ασθένεια που έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο από πολύ παλιά, όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν εκπαιδευμένη, μια ασθένεια που έφερε ψεύτικη ελπίδα και καταστολή σε όσους πίστεψαν και συχνά ακόμα περισσότερο τρόμο και καταστολή σε όσους τόλμησαν να μην πιστεύουν», έλεγε το μήνυμα των Anonymous και συνέχισε να κατηγορεί τη θρησκεία και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό ως την αιτία για τους περισσότερους πολέμους που έχουν συμβεί στην ιστορία.

Επίσης χαρακτηρίζει την θρησκεία, μαζί με τις κυβερνήσεις του κόσμου, ως την κύρια πηγή της καταπίεσης και μια δύναμη που κρατά τους περισσότερους ανθρώπους κάτω, ενώ δίνει δύναμη στους λίγους.

Είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν οι επιτιθέμενοι ήταν πραγματικά από την ομάδα Anonymous, οι οποίοι δεν έχουν μια αναγνωρισμένη μορφή ηγεσίας και δεν τηρούν έναν κώδικα συμπεριφοράς των μελών. Η ομάδα έχει ήδη κλείσει τις ιστοσελίδες του FBI και της δισκογραφικής βιομηχανίας Association of America, ως υποστήριξη δικτυακών τόπων όπως το The Pirate Bay, και ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το κίνημα «Occupy».

Ένα διάρκειας 30 λεπτών βίντεο από το YouTube, με τίτλο: «Richard Dawkins: An Atheist’s Call to Arms,» στο οποίο ο Dawkins ενθαρρύνει τη μη-πιστούς να ενωθούν, δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες των εκκλησιών Bethel Outreach International Church, Charlotte International Church και Crossfire Ministries, όλες από τη Βόρεια Καρολίνα.

Αρμαγεδδών στο Διαδίκτυο θα προκαλέσουν οι Anonymous

Ένας πραγματικός Αρμαγεδδών στο Διαδίκτυο μπορεί να ξεσπάσει οποιαδήποτε στιγμή και όχι στις 31 Μαρτίου, όπως προβλέπουν οι Anonymous.

Αυτές τις μέρες ο γενικός επιθεωρητής της NASA Πολ Μάρτιν κατά την επιθεώρηση της οργάνωσης δήλωσε ότι «το 2011 κάποιοι, αγνώριστοι χάκερ πήραν για ορισμένο χρονικό διάστημα υπό τον πλήρη τους λειτουργικό έλεγχο τους υπολογιστές της αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος. Το ВВС (Μπι-Μπι-Σι) διαπιστώνει ότι η απειλή διατηρείται μία και δεν έχουν βρεθεί όλοι οι σελιδοδείκτες, συνεπώς οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να γίνουν διαρροές πληροφοριών ή ακόμα και απώλεια του ελέγχου των μονάδων της NASA.

Πολύ λίγοι ξέρουν ότι οι επιθέσεις εναντίον της Υπηρεσίας Διαστήματος των ΗΠΑ είχαν αρχίσει ακόμα πριν την εποχή του παγκόσμιου Διαδικτύου, αλλά, οι επιθέσεις των διαρρηκτών των υπολογιστών, ποιός ξέρει γιατί, δεν έμαθαν τους εκπροσώπους της NASA να κρατούν σταθερή άμυνα. Ακόμα και σήμερα δεν είναι σε θέση να αντισταθούν στην κυβερνο-αναγνώριση – ειδικό πρόγραμμα, που επιτρέπει τη διοργάνωση κάποιας μακροπρόθεσμης κρυφής παρακολούθησης και, αν χρειαστεί, – ακόμα και την αναχαίτιση της διακυβέρνησης ή της διαστρέβλωσης των δεδομένων,- είπε ο εμπειρογνώμονας στα ζητήματα της ανταγωνιστικής κατασκοπείας Αντρέι Μασαλόβιτς.

- «Όσον αφορά την NASA, τα τελευταία δύο χρόνια εκεί είχαν θέση σχεδόν 5.000 επεισόδια, δηλαδή βλάβες, που προκάλεσαν την απώλεια της απόδοσης του συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών και της ακεραιότητας των δεδομένων. Παρά το γεγονός ότι η NASA είναι πολύ σοβαρή οργάνωση, το σύστημα ασφαλείας της αρχικά δεν είχε μελετηθεί στο έπακρο. Έχει αποκαλυφθεί εκεί ένας σελιδοδείκτης των χάκερ, ο οποίος επιτρέπει όχι μόνο τη συλλογή των δεδομένων, αλλά και την αναχαίτιση του ελέγχου της διακυβέρνησης των δορυφόρων ή της ρήξης τους στον ωκεανό.

Η κατάσταση με τη NASA – δεν είναι σπάνια. Το καλοκαίρι του 2011 φανερώθηκε ξαφνικά ότι η ιταλική κυβερνοαστυνομία παρακολουθούσε τις ρωσικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, καθώς και τα διεθνή πετρελαϊκά προγράμματα. Πολλές άλλες εταιρείες, αν καταπιάστηκαν με την λεπτομερή επιθεώρηση του συστήματος ασφάλειάς τους, μπορούν επίσης να ανακαλύψουν ένα σωρό πειρατικών σελιδοδεικτών,- προειδοποιούν ειδικοί.

Πρόσφατα, οι ηλεκτρονικοί κακούργοι προξενούν συνεχώς ζημιά στις ιστοσελίδες των κυβερνητικών οργανώσεων. Προχθές, π.χ., έχει διαρρηχθεί ο ιστότοπος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ουγγαρίας και έχει διαστρεβλωθεί το κείμενο του θεμελειώδους νόμου της χώρας. Οι διαρρήκτες έχουν προσθέσει εκεί ένα σημείο, σύμφωνα με το οποίο όλοι οι εργαζόμενοι του τομέα των πληροφοριακών τεχνολογιών μπορούν να βγαίνουν στη σύνταξη στα 32 τους χρόνια.

Πριν από αυτό, μία ομάδα Anonymous επιχείρησε «σταυροφορία» κατά των ιστοσελίδων της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, της ΣΙΑ, της Ιντερπόλ και των κρατικών πόρων της Λατινικής Αμερικής.

Μάλιστα, όσο πιο εντατικές είναι τέτοιες επιθέσεις, τόσο πιο ρεαλιστική φαίνεται η πρόθεση πρόκλησης του Αρμαγεδδώνα στο Διαδίκτυο στις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Εάν οι χάκερ θα καταφέρουν να κλείσουν αυτή την ημέρα τον Παγκόσμιο Ιστό, τότε αυτό θα προκαλέσει τεράστια καταστροφή, ικανή να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση σε όλο τον κόσμο»,- σημείωσε καταλήγοντας ο Αντρέι Μασαλόβιτς. Πηγή: troktiko.eu

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com