Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Χ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Aνατροπές και πολιτική ρευστότητα αποτυπώνει το βαρόμετρο της Public Issue του Ιανουαρίου για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή της Κυριακής, αφού ναι μεν η ΝΔ προηγείται με περισσότερες από 16 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, αλλά χωρίς να μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση...

Ναι στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ μετά τις εκλογές και με τον Λουκά Παπαδήμο ως επικεφαλής είπε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Χαρακτήρισε άσχημα τα ποσοστά για το ΠΑΣΟΚ που καταγράφονται στο βαρόμετρο, ενώ αναφερόμενος στα εσωκομματικά δήλωσε δυσαρεστημένος από τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου προσθέτοντας πως περιθώρια για παιχνίδια και κόλπα δεν υπάρχουν.

Την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη μετά τις εκλογές εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή του σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Από το ΛΑΟΣ, ο Θανάσης Πλεύρης τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας που θα προκύψει μετά τις εκλογές η οποία -όπως είπε- θα πρέπει να έχει προγραμματικές συγκλίσεις.

Υπάρχει γρήγορη φθορά της κυβέρνησης Παπαδήμου και θάμπωμα της εικόνας του είπε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής ΣΥΝ Δημήτρης Παπαδημούλης. Πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλη ανακατάταξη και ρευστότητα σε ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά και ΚΚΕ, λόγω της ραγδαίας φθοράς του ΠΑΣΟΚ που κινδυνεύει και με ποσοστά χαμηλότερα του ‘74.

Η κοινωνία ψάχνεται ανάμεσα στην απελπισία και την απόγνωση γιατί βλέπει την ζωή της να αλλάζει βίαια είπε στο ΣΚΑΪ ο Γιάννης Οικονόμου, γραμματέας της κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Εκτίμησε ότι τα ποσοστά του κόμματος θα είναι υψηλότερα στις εκλογές.

Ανέφερε ότι μεταξύ των προτάσεων του κόμματος είναι η ενίσχυση των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων. Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com