Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"ΑΘΩΟΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Ολοκλήρωσε την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 58χρονος φερόμενος ως ένας εκ των αρχηγών του κυκλώματος τοκογλυφίας, που γονάτισε επιχειρηματίες στην Θεσσαλονίκη, αποσπώντας τους μεγάλα χρήματα με εκβιασμό...

Ο 58χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ζήτησε μέσω του συνηγόρου του να καταθέσουν και τα 20 θύματα της υπόθεσης, που φέρεται να πήραν δάνεια με υψηλό τόκο από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, προκειμένου να καταρριφθούν οι κατηγορίες.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή έως την Κυριακή αποφασίστηκε η προφυλάκιση για 28 από τους 47 κατηγορούμενους, οι οποίοι απολογήθηκαν, ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στα άτομα που πήραν το δρόμο προς τις φυλακές, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είναι ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ, ένας αστυνομικός εν ενεργεία και ένας απότακτος αστυνομικός, πρώην υπάλληλος ιδιωτικής τράπεζας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - σερβικής καταγωγής - του ΠΑΟΚ και ένας υπάλληλος της ίδιας ΠΑΕ.

Στους 19 συγκατηγορούμενους τους, που αφέθηκαν ελεύθεροι, επιβλήθηκαν χρηματικές εγγυήσεις από 10 έως 300 χιλιάδες ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό του τόπου διαμονής.

Ανάμεσα τους είναι ο δημοσιογράφος της ΕΤ 3 (με εγγύηση 200.000 ευρώ), δύο ανώτερα στελέχη τραπεζών (με εγγυήσεις 100.000 και 200.000 ευρώ, αντιστοίχως), εφοριακός (προϊστάμενος Τμήματος της ΔΟΥ Καλαμαριάς με εγγύηση 200.000 ευρώ) και δύο δικηγόροι (από 100.000 ευρώ εγγύηση έκαστος).

Να σημειωθεί πως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Πηγή: cosmo.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com