Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία με την απροκάλυπτη παραποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, υπέρ του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία" του Βλαντιμίρ Πούτιν, με διάφορες μεθόδους. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν διάφορα video στο youtube που δείχνουν τρόπους με τους οποίους επιτεύχθηκε η παραποίηση των αποτελεσμάτων στις ρωσικές βουλευτικές εκλογές...

Σ’ένα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ένας υπεύθυνος εκλογικού κέντρου να παραποιεί τα αποτελέσματα και να πιάνεται επ’ αυτοφόρω. Η Επιτροπή παραδέχτηκε πως ό, τι καταγράφηκε είναι πραγματικότητα και δήλωσε πως θα ακολουθήσει έρευνα.

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει πως οι μαρκαδόροι με τον οποίο ψήφισαν οι Ρώσοι πολίτες περιείχαν μελάνι που σβήνεται!

Το τρίτο βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε από έναν νεαρό που πήρε 4.000 ρούβλια (96 ευρώ) για να ψηφίσει 45 φορές την «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν. Στο βίντεο φαίνεται να παίρνει οδηγίες για το πώς θα ψηφίσει δείχνοντας στους υπεύθυνους ένα φαγωμένο μήλο (το οποίο φαίνεται στο 2.41) για να καταλάβουν πως είναι πληρωμένος ψηφοφόρος και να τον διευκολύνουν.

Στο τελευταίο βίντεο φαίνεται πως είχαν τοποθετηθεί μέσα στις κάλπες ψηφοδέλτια, πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών! Οι εκλογές ξεκινούσαν στις 8 ενώ η ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο ήταν 7.55 (δείχνει το ρόλόι του στο 0.18). Η κυρία στο 0.47 του λέει πως δεν βλέπει τίποτα μέσα στις κάλπες.








Πηγή: theinsider.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com