Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Β. ΠΟΥΤΙΝ: Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΥΤΕ ΗΓΕΤΕΣ

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απέρριψε το αίτημα της αντιπολίτευσης για αναθεώρηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της 4ης Δεκεμβρίου και κατηγόρησε το αντιπολιτευτικό κίνημα για έλλειψη στόχων και ηγετών...

Επρόκειτο για την πρώτη του δημόσια αντίδραση μετά τη μεγάλη διαδήλωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων το Σάββατο στο κέντρο της Μόσχας, οι οποίοι κατήγγειλαν νοθεία στις εκλογές.

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν ενιαίο πρόγραμμα. Εχουν πολλά επιμέρους προγράμματα, αλλά όχι ένα ενιαίο, και κανέναν σαφή τρόπο για την εκπλήρωση των στόχων τους, οι οποίοι επίσης δεν είναι σαφείς, και δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν οτιδήποτε συγκεκριμένο», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας ενώπιον υποστηρικτών του κινήματος Ενωμένη Ρωσία .

«Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για την αναθεώρηση των αποτελεσμάτων» των βουλευτικών εκλογών, είπε.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας πρόσθεσε ότι η ψηφοφορία των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου στη Ρωσία πρέπει να είναι διαφανής.

«Σε μία τέτοια κατάσταση, υπάρχει πάντοτε απόπειρα υποτίμησης και υπονόμευσης της νομιμότητας οποιουδήποτε συμβάντος στη δημόσια σφαίρα, περιλαμβανομένης, πάνω από όλα, της εκλογικής διαδικασίας... Κατά συνέπεια, πρέπει να γίνουν τα πάντα για να διασφαλισθεί ότι οι εκλογές είναι κατανοητές, διαφανείς και αντικειμενικές», είπε. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com