Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

"Μια φορά κι ένα καιρό ανακάλυψε κάποιος μια μικρή κουκίδα στο χάρτη, σα μια μικρή σταγόνα από μελάνι πάνω σε χαρτί. Αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις μια πόλη που κάποιος ξέχασε εκεί πριν πολλά χρόνια. Καθώς στέκει μαγεμένη χρόνια τώρα, περιμένει το θαύμα εκείνο που ζωντανεύει τα χρώματα και τους ήχους, που ζωντανεύει τα χαμόγελα και τις ψυχές των ανθρώπων...

Ένα θαύμα που θα αλλάξει τα πάντα λες κι ένα μαγικό ραβδί ακούμπησε απαλά τα σύννεφα στον ουρανό της.

Ενώθηκαν, λοιπόν οι κάτοικοι για να δείξουν πως το θαύμα μπορεί να συμβεί, όταν τα χέρια και οι καρδιές είναι ενωμένα. και ετοίμασαν μια γιορτή, μια γιορτή σαν όνειρο, όπως ακριβώς το όνομά της."

Η ονειρούπολη έχει στηθεί και φέτος για όποιον θέλει να ζήσει στο έπακρον την παιδικότητα των Χριστουγέννων ή θέλει να χαρίσει μια ξεχωριστή εμπειρία στα παιδιά. Με ατέλειωτους χορούς, τραγούδια, παραμύθια, διαδραστικές δράσεις και σεμινάρια η Ονειρούπολη στη Δράμα ξεκίνησε από τις 4 Δεκεμβρίου και διαθέτει ένα γεμάτο πρόγραμμα μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου.

Πολλές συναυλίες με γνωστούς τραγουδιστές, πολλά χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και τέλος δημιουργικά εργαστήρια για τους μικρούς μας αγαπημένους, που μεταξύ μας ίσως έπρεπε να γίνονται και για τους ενήλικες, μιας και είναι εργαστήρια με σκοπό την καλύτερη επαφή των παιδιών με τον εαυτό τους, όπως για παράδειγμα: ''Το Σπιτάκι του παραμυθιού και των Συναισθημάτων'' ή η διαδραστική έκθεση που επιμελείται το Μουσείο Συναισθημάτων.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: DRAMAnia
Πηγή: kala-nea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com