Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, εκδήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σήμερα σε ιδιωτικό ραδιοσταθμό...

«Είμαι ένας πολιτικός, ένα στέλεχος της παράταξής μας που έχω μια μακρά θητεία.

Νομίζω είμαι χρήσιμος για την πολιτική και τον τόπο σήμερα.

Δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω και εγώ με την σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουν όλοι με σεβασμό τις διαδικασίες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Aναφερόμενος στη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ο Χρυσοχοΐδης, υποστήριξε ότι «υπάρχει ένα και μοναδικό στοιχείο που είναι καθοριστικό: η αλλαγή της ατμόσφαιρας.

Το πρόσωπο του Παπαδήμου λειτουργεί ανακουφιστικά και θετικά στους πολίτες και τους εταίρους».

Παρέμβαση Γερουλάνου για επανασύνδεση του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία

Αυτό που προέχει είναι η επανασύνδεση του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία, και όχι τα πρόσωπα, υπογράμμισε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Ο ίδιος τάχθηκε κατά της διαρχίας, λέγοντας ότι είναι μια λύση τύπου «θέλω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο».

Προειδοποίησε, όμως, για ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος εάν δεν ληφθούν οι σωστές αποφάσεις.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις για την «επόμενη ημέρα», ο Γερουλάνος είπε ότι δεν γνωρίζει τι θα πράξει ο Γ.Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι οι συζητήσεις με στελέχη του κόμματος θα βοηθήσουν τις αποφάσεις που πρέπει να λάβει ο τέως
πρωθυπουργός.

Βιαστική και καταστροφική η συζήτηση για τον Πάνο Μπεγλίτη

«Βιαστική και καταστροφική για το ΠΑΣΟΚ», θεωρεί ο πρώην υπουργός, Πάνος Μπεγλίτης, τη συζήτηση που άνοιξε για τα εσωτερικά του Κινήματος.

Μιλώντας με δηκτική διάθεση, σε συνέντευξή του στο δημόσιο ραδιόφωνο ανέφερε:«Είδαμε να βάζουμε το κάρο μπροστά από τα άλογα, να μιλάμε για πρωτοβουλίες. Ανταποκρίθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, βιάστηκε να κάνει όλες αυτές τις συναντήσεις με τα λεγόμενα ηγετικά στελέχη. Μου θύμισε συναντήσεις καπεταναίων με οπλαρχηγούς άλλων εποχών».

«Δεν αμφισβητώ ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει. Και με όρους αυτοκριτικούς και απολογιστικούς για το τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά τα τελευταία δύο χρόνια, ποια είναι τα προβλήματα, αλλά και με όρους μέλλοντος, τι ΠΑΣΟΚ θέλουμε, με ποια πολιτική ατζέντα θα πάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, πως θα αποκαταστήσει την χαμένη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη του σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com