Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει για δεύτερη ημέρα το Σύνταγμα, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ αλλά και του καλέσματος του ΠΑΜΕ για περικύκλωση της Βουλής, εν όψει της ψηφοφορίας επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου το απόγευμα...

Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα. Και σήμερα οι συρμοί του Μετρό θα διέρχονται από τους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» χωρίς να επιβιβάζουν - αποβιβάζουν επιβάτες, μετά από εντολή της Αστυνομίας.

Μεγάλη είναι και σήμερα η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Ογκωδέστατες ήταν οι χθεσινές συγκεντρώσεις, οι οποίες ωστόσο επισκιάστηκαν από επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ομάδων νεαρών και δυνάμεων της αστυνομίας, με οδομαχίες, μολότοφ, πετροπόλεμο και δακρυγόνα στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους [Βλέπε άρθρο] .

Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

Στάσεις εργασίας στην έναρξη της βάρδιας πραγματοποίησαν και σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα τις επαναλάβουν μετά τις 9 το βράδυ και μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Ειδικότερα, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00, ενώ από τις 8.00 έως τη λήψη της βάρδιας θα κινηθεί το Τραμ. Οι συρμοί του ΗΣΑΠ και του Μετρό θα εκτελούν δρομολόγια από τις 9.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Το τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο του Μετρό θα παραμείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, οι συρμοί θα διέρχονται και σήμερα από τους σταθμούς Σύνταγμα και Ευαγγελισμός χωρίς να επιβιβάζουν - αποβιβάζουν επιβάτες, μετά από εντολή της Αστυνομίας.

Ακινητοποιημένοι όλη την ημέρα θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού και του ΟΣΕ ενώ χειρόφρενο τραβούν και για δεύτερη ημέρα οι οδηγοί ταξί. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com