Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

TO LINE UP ΤΟΥ GLASTONBURY 2011

Ανακοινώθηκε το φετινό line up του διασημότερου μουσικού φεστιβάλ του κόσμου, το Glastonbury και όπως πάντα κόβει την ανάσα, ειδικά για μας που εδώ στην Ελλάδα δεν θα δούμε ποτέ ανάλογες διοργανώσεις...

Οι βασικοί headliners αυτής της χρονιάς είναι οι U2 που πέρυσι αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνιση τους λόγω τραυματισμού του Bono, οι Coldplay και η Beyonce. Αν το τελευταίο όνομα σας φαίνεται έκπληξη, να πούμε πως τα τελευταία χρόνια οι διοργανωτές κάνουν ανοίγματα και σε κόσμο εκτός της rock και της indie.

Από κει και πέρα, όσοι τυχεροί βρεθούν στη μικρή αυτή πόλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας θα δουν επίσης ονόματα οπως ο Morrissey, οι Primal Scream, o Fatboy Slim, οι Biffy Clyro, οι Kaiser Chiefs, ο BB King, οι Wu Tang Clan, Elbow, οι Glasvegas, οι Queens Of The Stone Age, οι Pendulum και πολλοί πολλοί άλλοι. Άλλωστε το Glastonbury Festival έχει τουλάχιστον επτά σημαντικά stages που όλα έχουν το ενδιαφέρον τους. Πάντως εισιτήρια μην ψάχνεται. Κάθε χρόνο εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες.

Στο μεταξύ, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, NME ανέβασε ένα φωτογραφικό θέμα με 40 χαρακτηριστικές ιστορίες του φεστιβάλ. Άλλωστε το πρώτο έγινε το 1970 και ήταν αδύνατο να μην υπάρχουν.

Δείτε παρακάτω videos από παλιότερα Glastonbury:














Πηγή: cosmo.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com