Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΨΗΛΑ, ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ

Η εποχή του «µπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι περισσότερες εργαζόµενες γυναίκες επιλέγουν για την καθηµερινή τους κοµψότητα τις φλατ γόβες, ενώ οι λίγες που επιµένουν στα «ψηλά» όλο και «ξεγλιστρούν» από τα ψηλοτάκουνά τους κάτω από το γραφείο. Κι όµως, υπάρχει πλέον λύση για τις γυναίκες που θέλουν να είναι και κοµψές και άνετες. Πρόκειται για τις R-Flex, τις έξυπνες γόβες - στιλέτο...

Η καινοτοµία ανήκει στον σχεδιαστή παπουτσιών Ραφαέλ Γιαγκ, ο οποίος δηλώνει περήφανος για την εφεύρεσή του και υποστηρίζει ότι οι γόβες του είναι τόσο άνετες όσο οι µπαλαρίνες (ίσιες γόβες). Το µυστικό για έξυπνα ψηλοτάκουνα, εξηγεί ο Γιανγκ, είναι συνδυασµός δύο παραµέτρων: αφενός των ποιοτικών υλικών και αφετέρου του πρωτοποριακού σχεδιασµού.

Στηνπρώτη κατηγορία περιλαµβάνονται ο εύκαµπτος πάτος χάρηστην έγχυση ειδικού λατέξ, οι δερµάτινες σόλες και τα ατσάλινα τακούνια, ενώ στη δεύτερη η ευρηµατική πατέντα ώστε να µη γυρνούν οι αστράγαλοι και να µην «πέφτουν» οι γυναίκες από τα παπούτσια τους.

Ωστόσο, µπορεί η οµορφιά σε αυτή την περίπτω ση να µην έχει αρνητικό αντίκτυπο στα πόδια ή τη µέση, έχει όµως σοβαρές επιπτώσεις στο πορτοφόλι, αφού τα έξυπνα γοβάκια ταιριάζουν µόνο στα πόδια των γυναικών που µπορούν να διαθέσουν 420 ευρώ για να τα αποκτήσουν.

Ηιδέατων R-Flex γεννήθηκε πριν από 12 χρόνια, όταν ο Γιανγκ επισκ έφθηκε ένα εργοστάσιο παραγωγής ανατοµικών παπουτσιών µε σχεδιασµό που µιµούνταν το φυσικό περ πάτηµα. «Επειτα από πολλές δοκιµές ανακάλυψα τον τρόπο για να κατασκευάσω παπούτσια εύκαµπτα και αναπαυτικά όσο οι µπαλαρίνες», λέει µε σιγουριά στην «Daily Mail». Η διαδικασία, προσθέτει, ολοκληρώθηκε µέσα από δύο στάδια: «Στην αρχή µε απασχόλησε µόνο το στυλ, τίποτε άλλο εκτός από την αισθητική. Στη δεύτερη φάση ασχολήθηκα αποκλειστικά µε την άνεση και την πρακτικότητα».

Οσο για τις κυρίες που δεν θέλουν να στερηθούν ούτε τη θηλυκότητά τους ούτε τα ευρώ τους, οι ειδικοί τονίζουν ότι υπάρχουν πολύ πιο οικονοµικές λύσεις. Εξηγούν άλλωστε πως η άνεση δεν είναι θέµα ύψους του τακουνιού, αλλά ισορροπίας και σωστού καταµερισµού του βάρους. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com