ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1945;
Το FBI δεν είχε πεισθεί ότι ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο, στις 30 Απριλίου του 1945 και συνέχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό του, ακόμη και δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του! Αυτό προκύπτει από απόρρητες εκθέσεις του FBI που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας, σύμφωνα με τις οποίες πράκτορες του FBI θεωρώντας ότι ίσως η αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ ήταν ένας μύθος, τον αναζητούσαν σε ολόν τον πλανήτη!...
Σε κάποιες από τις απόρρητες αναφορές, διαβάζουμε ότι οι αμερικανοί είχαν πληροφορίες πως ο Φίρερ είχε καταφύγει με υποβρύχιο στην Αργεντινή, στο Θιβέτ ή στην Δανία, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι τον είχαν δει ολοζώντανο!
Επειδή όμως παρά την εντατική αναζήτηση δεν εντοπίστηκε ποτά κανένα χειροπιαστό στοιχείο, κάποια στιγμή, μέτα το 1955, το FBI αποφάσισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του Χίτλερ δεν οδηγούσαν πουθενά και πήρε την απόφαση να τις διακόψει!
Γιατί δεν βρέθηκε ποτέ η σωρός του Χίτλερ!
Ολη αυτή η παραφιλολογία για το αν όντως είναι νεκρός ή όχι ο Χίτλερ, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε κανείς με βεβαιότητα πού βρισκόταν η σωρός του.
Μετά την αυτοκτονία του, αξιωματικοί των SS, φρόντισαν να κάψουν το άψυχο σώμα του καινα το θάψουν μέσα σε έναν κρατήρα από βόμβα που υπήρχε έξω από το καταφύγιο. Κάτω από άκρα μυστικότητα, λίγα χρόνια αργότερα, οι Σοβιετικοί βρήκαν και συνέλεξαν τις στάχτες, τις οποίες έκρυωαν καλά σε μυστικό μέρος στην Ανατολική Γερμανία.
Μέχρι την δεκαετία του '70, κανείς - ούτε φυσικά το FBI- δεν γνώριζε πού βρισκονταν τα μοναδικά πειστήρια που αποδείκνυαν ότι ο Φύρερ ήταν νεκρός. Τότε, ο αρχηγός της KGB Γιούρι Αντρόποφ, έδωσε εντολή να καταστραφούν εντελώς και να ριχθούν στον ποταμό Έλβα.
Χρειάστηκε να περάσουν δύο δεκαετίες ακόμη, όταν στα μέσα του '90 πλέον, η κοινή γνώμη ενημερώθηκε ότι το κρανίο και η οδοντοστοιχία του Χίτλερ, είχαν διασωθεί και είχαν οδγήσει στην αναγνώριση του πτώματος από τον οδοντίατρο του, συγκρινόμενα με προηγούμενη ακτινογραφία! Και τότε όμως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν με νόημα ότι η μαρτυρία ενός στενού συνεργάτη του Αδόλφου, ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία της! Πηγή: pyles.tv