Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ IΝΤΕΡΝΕΤ

Ο 21χρονος Μάρκους Τζέινς προανήγγειλε την αυτοκτονία του μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας Flashback λέγοντας ότι θα τη μεταδώσει ζωντανά και όταν αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα ενεργοποίησε την κάμερα του (web camera) και κρεμάστηκε μέσα στο διαμέρισμά του...

Ο νεαρός ανέφερε ότι δεν είχε κοινωνικές δεξιότητες και ήταν μόνος, ενώ πρόσθεσε ότι υπέφερε από το σύνδρομο Άσπεργκερ και από αυτισμό. "Έχω αποφασίσει να αυτοκτονήσω" έγραψε ο νεαρός Σουηδός, προσθέτοντας ότι γι' αυτόν η ζωή "ήταν πάρα πολύ δύσκολη".

Τα σχόλια του προσέλκυσαν εκατοντάδες άλλους χρήστες του Flashback. Ορισμένοι δεν τον πίστεψαν, ενώ κάποιοι άλλοι που συνειδητοποίησαν ότι ο 21χρονος ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Στο μεταξύ, η αδελφή του Σουηδού η οποία ενημερώθηκε από έναν φίλο της για το περιστατικό, έσπευσε στο διαμέρισμα του Μάρκους αλλά δεν μπόρεσε να μπει μέσα.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο διαμέρισμα αλλά δεν πρόλαβαν να σώσουν τον Μάρκους, καθώς είχε δώσει ήδη δώσει τέλος στη ζωή του πριν από 20 λεπτά. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com