Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ: "Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ"

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον Πειραιά ζήτησε περαιτέρω διευκρινήσεις στο θέμα της ενδεχόμενης παράτασης των δανειακών υποχρεώσεων της Ελλάδας. Την Τετάρτη (13/10), ο κ. Σαμαράς που βρέθηκε στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του, είπε ότι θα είναι θετική εξέλιξη μια παράταση εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του και την αντίθεσή του για πιθανή σύνδεση με δεύτερο μνημόνιο και νέων μέτρων...

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς συνέχισε την επίθεση στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου όσον αφορά τα λεγόμενά του για τον Κώστα Καραμανλή αναφέροντας πώς θα αισθάνονταν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ αν γινόταν το αντίθετο.

«Σκεφθείτε τι θα είχε συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, κατηγόρησε το νυν πρωθυπουργό για δυσφήμιση της χώρας στους ξένους πολιτικούς.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως ο Πειραιάς ανήκει στις πιο βρώμικες πόλεις που έχει επισκεφθεί ενώ επισκέφτηκε τα καταστήματα της περιοχής.

«Ήρθα εδώ για να δω τον παλμό του απλού κόσμου», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας τον προβληματισμό του σχετικά με την πτώση της αγοραστικής κίνησης κατά 40% αλλά και των λουκέτων που έχουν μπει σε αρκετά μαγαζιά.

«Ήρθαμε να δώσουμε ελπίδα, να πάμε δίπλα στον κόσμο. Απευθύνομαι στον απλό κόσμο, στον μικροέμπορο και του λέω ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουν τα πράγματα», είπε στο τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πηγή: cosmo.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com