Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΣΠΡΕΙ «ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ

Ένα σπρέι που μουδιάζει το πέος μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή της πρόωρης εκσπερμάτωσης, ανακοίνωσαν αμερικανοί ερευνητές. Η παρασκευάστρια εταιρεία του σπρέι προγραμματίζει να ζητήσει έγκριση του προϊόντος το 2010.

Υπολογίζεται πως έως ένας στους τρεις άντρες, ηλικίας 18 έως 59 ετών, ταλαιπωρείται από την πρόωρη εκσπερμάτωση...

Δοκιμές σε περισσότερους από 500 άντρες που έπασχαν από πρόωρη εκσπερμάτωση έδειξαν ότι ήταν πιο ικανοποιημένοι και λιγότερο στρεσαρισμένοι όταν χρησιμοποιούσαν το σπρέι, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται και οι σεξουαλικές επιδόσεις τους, είπαν επιστήμονες στο ετήσιο συνέδριο της Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής της Βορείου Αμερικής, το οποίο διεξάγεται στο Σαν Ντιέγκο.

«Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να έχει ισχυρές αρνητικές συνέπειες στην συναισθηματική και σεξουαλική ζωή των ανδρών και των συντρόφων τους», είπε ο δρ Στάνλεϋ Άλτχοφ, από το Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας της Νότιας Φλόριντα.

Σύμφωνα με τον δρα Άλτχοφ, δεν υπάρχει κάποια συνταγογραφούμενη θεραπεία που να έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης (ή εκσπερμάτισης).

Η πρόωρη εκσπερμάτωση ορίζεται ως αυτή που επέρχεται μέσα σε 1 λεπτό από την διείσδυση του πέους και η οποία προκαλεί δυσφορία στον άντρα, κατά τον δρα Άλτχοφ.

Το σπρέι περιέχει μία ουσία γνωστή με την πειραματική ονομασία PSD502 και αποτελεί συνδυασμό των τοπικών αναισθητικών φαρμάκων λιδοκαϊνη και πριλοκαϊνη.

Ο δρ Ίρα Ντ. Σάρλιπ, καθηγητής Κλινικής Ουρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν κλινική μελέτη με 300 πάσχοντες από πρόωρη εκσπερμάτωση, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το σπρέι πέντε λεπτά πριν την ερωτική επαφή.

Πριν χρησιμοποιήσουν το σπρέι, οι άντρες αυτοί έφταναν στην κορύφωση σε λιγότερο από 1 λεπτό κατά μέσον όρο έπειτα από την διείσδυση. Μετά τη χρήση του σπρέι επί τρεις μήνες, το 60% των ανδρών εκσπερμάτωναν έπειτα από περισσότερο από 3 λεπτά κατά μέσον όρο.

Σε μία άλλη μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 256 άντρες από τις ΗΠΑ, την Πολωνία και τον Καναδά, διαπιστώθηκε ότι το σπρέι «επέφερε μία κλινική και στατιστικώς σημαντική αύξηση» στο χρονικό διάστημα από την διείσδυση έως την εκσπερμάτωση: από λιγότερο από 1 λεπτό σε 2,6 λεπτά κατά μέσον όρο. Πηγή: http://www.tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com