Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

LAPD: "ΑΘΩΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΣΟΝ"

Πλήρως συνεργάσιμος με τις αρχές ήταν ο καρδιολόγος που βρισκόταν με τον Μάικλ Τζάκσον την ώρα του θανάτου του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία του Λος Άντζελες. Οι πληροφορίες αθώωνουν τον γιατρό, πάνω στον οποίον είχαν πέσει οι υποψίες ότι μπορεί να ευθύνεται για τον άδοξο θάνατο του βασιλιά της ποπ...

Ο καρδιολόγος συναντήθηκε με τους επιθεωρητές της αστυνομίας, όπου είχαν μια «εκτεταμένη συνέντευξη» όπως ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

«Ο Κόνραντ Μουρέι εθελοντικά επικοινώνησε με το αστυνομικό μας τμήμα» ανέφερε η ανακοίνωση και συνέχισε «Η επαφή των επιθεωρητών που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Μάικλ Τζάκσον με τον γιατρό, έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου. Ήταν πολύ συνεργάσιμος και παρείχε κάθε πληροφορία που θα βοηθούσε στην έρευνα».

Η οικογένεια του δημοφιλούς τραγουδιστή θεωρεί ύποπτο το γιατρό και τον κατηγορεί που δεν επικοινώνησε ο ίδιος με αυτούς τις τελευταίες ώρες του Τζάκσον.

Ο δικηγόρος του Κόνραντ Μουρέι δήλωσε πως ο γιατρός είναι συγκλονισμένος από το συμβάν άλλα επιθυμεί να συνεργαστεί με τις αρχές. «Πρόκειται για μια ανθρώπινη τραγωδία και είναι πολύ ταραγμένος από το θάνατο του κ. Τζάκσον» ανέφερε ο Μάθιου Άλφορντ.

Πάντως, μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τίποτα από την πορεία της έρευνας που έχει διεξάγει, ούτε και γιατί ο γιατρός εξαφανίστηκε μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου του αμερικανού σούπερσταρ. Πηγή: http://www.cosmo.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com