Σάββατο 9 Μαΐου 2009

TO ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Σε πραξικόπημα κατά της κοινοβουλευτικής τάξης προχώρησε η κυβέρνηση, προκειμένου να επέλθει παραγραφή όλων των σκανδάλων για τα οποία η αντιπολίτευση ζητά τη σύσταση προανακριτικών επιτροπών.
Εντελώς αιφνιδιαστικά προχώρησε σε τερματισμό των εργασιών της Βουλής πριν την κανονική λήξη της Συνόδου. Η παρούσα Σύνοδος έληγε κανονικά στο τέλος Ιουνίου.
Το διάταγμα λήξης της παρούσας Συνόδου θυροκολλήθηκε χθες το βράδυ και ώρα 20.45 από τον φρούραρχο της Βουλής.
Όλα ήταν προσχεδιασμένα, η ημέρα και η ώρα. Επέλεξαν την Παρασκευή που μεσολαβεί το Σαββατοκύριακο της χαλαρότητας, η ώρα που έχουν ολοκληρωθεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών και έχουν κλείσει ήδη ύλη οι εφημερίδες, ώστε να μην υπάρχει χρόνος για ρεπορτάζ.
Από τη δική μας έρευνα προκύπτει, ότι ο λόγος που οδήγησε την κυβέρνηση να κλείσει πραξικοπηματικά το Ναό της Δημοκρατίας, μια ενέργεια που παραπέμπει σε μαύρες περιόδους του κοινοβουλευτικού μας βίου, είναι κυρίως ο φόβος των αποκαλύψεων εμπλοκής υπουργών της στο σκάνδαλο Siemens. Η εκδοχή αυτή εδράζεται και στο γεγονός ότι την Τρίτη 12 Μαΐου καταθέτουν στον ειδικό τακτικό ανακριτή οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens για την Ελλάδα, οι μόνοι που μπορούν να κατονομάσουν ποιους πολιτικούς είχαν λαδώσει.
Με τη λήξη της Συνόδου παραγράφονται και οι ευθύνες των υπουργών που εμπλέκονται και στα σκάνδαλα Βατοπεδίου των ομολόγων και της Γερμανός.

Όταν σε πάρει ο κατήφορος δεν σταματάς παρά μόνο όταν κουτρουβαλώντας πιάσεις πάτο. Και αυτή η κυβέρνηση έχει πιάσει πάτο.



Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com