Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΣΕ... ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΑΝ

Μειώσεις τιμών σε 3.070 κωδικούς, κατά το διάστημα Φεβρουαρίου - Απριλίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης. Οι 2.250 από αυτούς δεν αφορούν όμως προϊόντα από το καλάθι της νοικοκυράς, αλλά ελαστικά, λιπαντικά, μπαταρίες και υπηρεσίες σταθμού αυτοκινήτου...

Τα είδη που σχετίζονται με τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα οχημάτων έχουν τη μερίδα του λέοντος και στις ανακλήσεις αυξήσεων, καθώς σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι 1.608 από τους 3.842 κωδικούς. Με συγκεκριμένα εστιατόρια και καφετέριες σχετίζονται οι ανακλήσεις αυξήσεων σε ακόμη 1.277 κωδικούς.

"Από το Φεβρουάριο μέχρι το τέλος Απριλίου καταγράφηκαν μειώσεις τιμών σε 3070 προϊόντα, ανακλήσεις ανατιμήσεων σε 3.842 προϊόντα, πολλά εκ των οποίων είναι είδη πρώτης ανάγκης", δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Βλάχος, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του καταλόγου. "Εμείς, με συνέπεια, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, υπηρετώντας την υγιή επιχειρηματικότητα και τον καταναλωτή. Η αγορά μέσα από νέο θεσμικό πλαίσιο αποκτά κανόνες, που οδηγούν σε ορατά και χειροπιαστά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας", πρόσθεσε.

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com