Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: “ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ”

Στην αντεπίθεση εναντίον της συζύγου του, βγήκε σήμερα (4/5) ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη δημόσια – αν και δεν ξέρω αν αυτό θα είναι αρκετό» δήλωσε για την κατηγορία που εξαπέλυσε δημοσίως η γυναίκα του, ότι δηλαδή συσχετίζεται με ανήλικες...

Ο ιταλός πρωθυπουργός επανήλθε τη Δευτέρα στο θέμα με συνέντευξή του στην La Stampa, ζητώντας από τη σύζυγο του Βερόνικα να ζητήσει δημόσια συγνώμη, καθώς θεωρεί ότι τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Επίσης δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος αν ο γάμος τους θα επιβιώσει και ότι κατά βάθος δεν το θέλει.

«Η Βερόνικα πρέπει να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη – και δεν ξέρω αν κι αυτό θα είναι αρκετό. (…) Είναι η τρίτη φορά που μου κάνει κάτι τέτοιο και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Είναι πάρα πολύ» δήλωσε. Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο γάμος του, μπορεί να επιβιώσει ο κ. Μπερλουσκόνι δήλωσε: «Δεν νομίζω και δεν ξέρω αν το θέλω αυτή τη φορά».

Η αιχμή της κ. Λάριο περί ανηλίκων οφείλεται στη σχέση που φέρεται να έχει ο ιταλός πρωθυπουργός με 18χρονη από τη Νάπολη, μοντέλο ημίγυμνων φωτογραφήσεων. «Διαβάζω στις εφημερίδες για τη σχέση του με μία ανήλικη. Την γνωρίζει από πριν κλείσει τα 18. Και τώρα τον φωνάζει μπαμπά. Αυτό είναι απαράδεκτο Πώς μπορώ να μείνω με έναν τέτοιον άνθρωπο;» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η κ. Λάριο.

Σύμφωνα με το BBC, ακόμη και ο πολιτικός σύμμαχος του κ. Μπερλουκόνι, ο Ουμπέρτο Μπόσι δήλωσε ότι αν εκείνος είχε φίλη μία νεαρή στάρλετ η γυναίκα του δεν θα τον άφηνε καν να μπει στο σπίτι.

Η δε αριστερά κρίνει ότι, πραγματική αντιπολίτευση στην Ιταλία είναι πλέον η σύζυγος του κ. Μπερλουσκόνι (RAI).

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com