Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ

Η Marfin Investment Group (MIG) ανακοίνωσε ότι, μετά την κύρωση των συμφωνιών για την εξαγορά επιλεγμένων περιουσιακών στοιχείων της Ολυμπιακής από τη Βουλή, υπεγράφησαν οι συμφωνίες για την εξαγορά ποσοστού 49% του μετοχικού κεφαλαίου των Pantheon Airways (πτητικό έργο), Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης και Επισκευής Αεροσκαφών (τεχνική βάση - MRO) και Ελληνική Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών...

Οι εταιρείες αυτές εξέλεξαν νέα Διοικητικά Συμβούλια, στα οποία συμμετέχουν πλέον και πρόσωπα που συνεστήθησαν από τη MIG, ενώ διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Αντώνιος Συμιγδαλάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υπογραφή των ανωτέρω συμφωνιών αποτελεί το χρονικό σημείο αφετηρίας της μεταβατικής περιόδου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο την 30.9.2009.

Μέχρι τη λήξη της μεταβατικής περιόδου, το σύνολο των σχετικών υπηρεσιών θα εξακολουθήσει να παρέχεται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές και την Ολυμπιακή Αεροπορία Υπηρεσίες με την ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου.

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com