Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΖΗΤΑ Η Κ. ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Η Βερόνικα Λάριο, σύζυγος του ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο έπειτα από 30 χρόνια γάμου, αγανακτισμένη με τη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην οικογένειά της, αλλά και απέναντι στις όμορφες και πικάντικες νεαρές...

Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφέρουν ότι η Λάριο ήδη έχει καταφύγει σε έμπιστό της δικηγόρο και του έχει δώσει κατευθύνσεις για τη διαδικασία αίτησης διαζυγίου, ώστε αυτή να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

"Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Δεν μπορώ να παραμένω με έναν άνδρα ο οποίος κάνει παρέα με ανήλικες", φέρεται να έχει δηλώσει σε στενό της πρόσωπο η Λάριο κατά τη Ρεπούμπλικα.

"Το να διαβάζει στις εφημερίδες πως κάνει παρέα με μία ανήλικη, διότι τη γνώριζε προτού γίνει 18 ετών, να διαβάζει πως εκείνη τον αποκαλεί ‘πάπυ’(μπαμπάκα) και να μιλάει για τις συναντήσεις τους στο Μιλάνο και στη Ρώμη, αυτό είναι πραγματικά απαράδεκτο. Πως μπορεί να μείνει κανείς στο πλάι ενός τέτοιου ανθρώπου;", τονίζει η Λα Στάμπα, επικαλούμενη τον κύκλο της Λάριο.

Προ τριών ημερών η Βερόνικα Λάριο είχε καυτηριάσει έντονα την απόφαση του Μπερλουσκόνι να συμπεριλάβει γνωστές σουμπρέτες της τηλεόρασης στις λίστες του κόμματός του για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, εξαναγκάζοντας τον σύζυγό της να ανακρούσει πρύμνας.

Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η παρουσία του Μπερλουσκόνι την περασμένη εβδομάδα στα 18α γενέθλια μίας νεαρής κοπέλας στη Νάπολη, της οποίας τον πατέρα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι γνώριζε από την εποχή που εκείνος ήταν οδηγός του τότε πρωθυπουργού Μπετίνο Κράξι, ενώ ποτέ δεν ήταν παρών στα γενέθλια των δικών του παιδιών, σύμφωνα με τη Λάριο.

Οι Μπερλουσκόνι και Λάριο συναντήθηκαν το 1980, αλλά παντρεύτηκαν μόλις 10 χρόνια αργότερα, καθώς ο Μπερλουσκόνι δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο από τον πρώτο του γάμο. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τη Μπάρμπαρα, 24 ετών, την Ελεονόρα 22 και τον Λουΐτζι 20. Πηγή: http://www.skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com