Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ο ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ



Γριά, σαν τη γιαγιά του «Τιτανικού», θα είναι η Ελενα Ράπτη, όταν ο αειθαλής Σουφλιάς, των γιδοβοσκών ο Πρίγκηπας, θα εγκαινιάζει το Μητροπολιτικό Πάρκο, του Ελληνικού, δηλαδή τους 3 φοίνικες –δωρεά του Ανδρέα Βγενόπουλου- που θ αποτελούν το Πάρκο, μια και η υπόλοιπη έκταση θα είναι τίγκα στο μπετόν. Πέντε χρόνια κυβερνάει η παρέα του Κουρασμένου, ο οποίος ...διαφήμιζε την ισχυρή ομάδα του προεκλογικά, για ν ακούμε σήμερα την διαπίστωση της Μαρίας Σπυράκη, που θέλει τον Σουφλιά επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Τον τραχανοπλαγιά Σουφλιά λοιπόν, τον αυθαιρετούχο της Αναβύσσου, χαιρετούν απλώνοντας τα πολύχρωμα κιλίμια τους οι περιπλανώμενοι τσιγγάνοι, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο κατά φαντασίαν Μητροπολιτικό Πάρκο. Φυσικά η ΝΕΤ, μπορεί να στείλει εκεί τον Νίκο Γρυλλάκη που καλύπτει το ρεπορτάζ του κουφού και να μας πείσει πως το Μητροπολιτικό Πάρκο, είναι ήδη πραγματικότητα. Πανευτυχείς οι Αθηναίοι των Νοτίων Προαστείων, κάνουν τζόκινγκ, δίπλα σε τρεχούμενα νερά, μέσα σε μια πυκνή βλάστηση, όπου μελωδικά πουλιά και πανέμορφα ζώα του δάσους, συνοδεύουν τα ηλικιωμένα ζευγαράκια που αλληλοχουφτώνονται στα παγκάκια που σχεδίασε ο Καλατράβα, ενώ καλωσυνάτα λιοντάρια και τίγρεις σουλατσάρουν αμέριμνα στα έγκατα του τροπικού δάσους. Είπα Καλατράβα, κι απορώ με τη sexy φίλη μου, τη Γιάννα.
Αντί να δώσει ένα σκασμό λεφτά για το σαπάκι τον Ελεύθερο Τύπο, λιγότερο θα της κόστιζε αν μαζί με τους Τράχωνες και σε συννενόηση με τον Εφραίμ (για να γίνει στα σίγουρα η δουλειά) αγόραζε το πρώην Αεροδόμιο του Ελληνικού και έστηνε η ίδια το Μητροπολιτικό Πάρκο. Θα μπορούσε μάλιστα να το ονομάσει και Μητροπολιτικό Πάρκο «Γιάννα Αγγγελοπούλου», για να μπορεί όταν κάνει πάρτυ, να καίει με την ανεσή της κανα στρέμα, δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανένα δήμαρχο. Αλλά με τους συμβούλους που έχει απορώ, που δεν καθαρίζει τζάμια στο φανάρι, λίγο πιο κάτω από το Da Capo. Είναι θαύμα που της έχουν μείνει λεφτά, για ν αγοράζει πούρα έστω κι αυτά που παράγουν οι καπνέμποροι της Λάρισας, τα πέτσινα, τα μουσαντένια. Οσο για το Μητροπολιτικό Πάρκο, γύρευε ποια λαμόγια μεγαλοδικηγόροι, σε συνδυασμό με πουλημένους πολιτικούς και αρπακτικά επιχειρηματίες, το έχουν ήδη τεμαχίσει και το πουλάνε σε άραβες επενδυτές και κατασκευαστικές εταιρίες σαν κι αυτές που τζιράρουν τις ατέλειωτες μίζες που παντελόνιασαν από τα εξοπλιστικά προγράμματα, τα καθάρματα της πολιτικής μας ζωής.
Μ αυτά τα λεφτά άλλωστε, φυτρώνουν ένα μετά το άλλο τα εμπορικά κέντρα στη Γλυφάδα, για τα οποία οι μυστηριώδεις ιδιοκτήτες, δεν έχουν δα και καμιά πρεμούρα να τα νοικιάσουν. Βέβαια πιθανόν το Μητροπολιτικό Πάρκο, να το θέλει για τη πάρτη του ο Κωστής ο Χατζιδάκης, ο οποίος χθες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, άφησε να εννοηθεί πως η Ελλάδα είναι γεμάτη πετρέλαιο κι οπου νάναι θα γίνουμε Κουβέιτ και Ντουμπάι, ώστε να μην χρειάζεται να ξενιτεύονται και οι Πετρούλες μας, σε μακρινά χαρέμια. Πράγματι πίσω από τη συνωμοσία του Μητροπολιτικού Πάρκου, βρίσκεται ο Κωστής ο Χατζιδάκης, ο συνεχιστής του έπους –προσοχή στη λέξη-Καραμανλή. Ο Κωστής είναι ο εγκέφαλος. Θέλει το Μητροπολιτικό Πάρκο, να φέρει την υπογραφή του, σχεδόν δικαιωματικά, μια και ο ίδιος κατάφερε να πουλήσει την Ολυμπιακή, που είχε την έδρα –προσοχή στη λέξη- της, εδω στο Ελληνικό. Επι πρωθυπουργίας Κωστή Χατζιδάκη και με υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, τον αειθαλή και αρρενωπό Σουφλιά, τον άνδρα πρότυπο της Μαρίας Σπυράκη και τρόμο των σατυροβαρκάρηδων, θα εγκαινιασθεί το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού. Ως τότε οι τσιγγάνοι φίλοι του Σταύρου Θεοδωράκη, θ απλώνουν ανέμελοι τα πολύχρωμα κιλίμια τους και θα μας τα κουνάνε

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com