Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΜΕ 2% ΜΑΥΡΑ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΤΗΤΑΣ…

Ο Κουρασμένος στην αγαπημένη πόλη του Μίλαν Κούντερα, τη Πράγα. Εφτασε εδώ, 14 ώρες πριν αρχίσει η σύνοδος κορυφής ΕΕ-ΗΠΑ, κυνηγημένος από την Siemens του Χριστοφοράκου και τον Αριστοτέλη Παυλίδη, που σύμφωνα με την μάνα του, είναι πολύ καλό παιδί. Κανονικά ο δήμαρχος της Πράγας, θάπρεπε να δώσει στο δικό μας, το χρυσό κλειδί της πόλης και να σηκωθεί να φύγει.

Εκτός από κοινοτάρχης της Ραφήνας, ο Καραμανλής, θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός δήμαρχος της αργόσυρτης, πανέμορφης, χαλαρής πόλης. Ποιος άλλος εκτός από τον Κουρασμένο πρωθυπουργό μας, θα μπορούσε να είναι ιδανικός πρωταγωνιστής στη «Βραδύτητα» του διάσημου συγγραφέα; Ο Καραμανλής είναι η ίδια η Βραδύτητα, προσωποποιημένη. Ασε που έχει όλα τα προσόντα, για «Νικήτας Κακλαμάνης» της Πράγας.

Η Αβάσταχτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα γαλάζια σκάνδαλα, σε συνδυασμό με τη διαρκή ανάγκη στοργής και προδέρμ από τους νταβατζήδες, σου δίνουν την εντύπωση πως έχεις να κάνεις μ έναν παραγινωμένο μπεμπέ, που επιχειρεί διαρκώς να τη βγάλει καθαρή, ποντάροντας στη φυσική συμπάθειά μας, προς τους ευτραφείς συνανθρώπους μας.

Ο Κουρασμένος, τους τελευταίους μήνες κι ενώ η οργή των πολιτών απειλεί να γίνει τσουνάμι και να τον καταπιεί, καταφεύγει στους νταβατζήδες, εκλιπαρώντας τη βοήθειά τους κι αφού έχει πετάξει 28 δις ευρώ στους Τραπεζίτες. Ετσι με μια σειρά μυστικών ραντεβού, συνάντησε, τον Αλαφούζο, τον Ψυχάρη, τον Βαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα, και τον Γιώργο Κουρή (στη Νέα Μάκρη). Ο μπαγάσας, δεν άφησε νταβατζή για νταβατζή παραπονεμένο. Στη συνέχεια κατάφυγε και στα τσιράκια τους. Είδε δηλαδή και τους τσιλιαδόρους των νταβατζήδων. Για τέτοιο «ντούρο» πρωθυπουργό μιλάμε. Αν διέθετε αυτοσαρκασμό, θα έπρεπε να τους δίνει ραντεβού στου Μπαϊρακτάρη.


Σαν συνέχεια των ραντεβού, ως...
καλός οικοδεσπότης, θέλησε να τους στείλει δώρο το 2% μαύρα. Δεν φτάνουν τα υπόλοιπα μαύρα που τζιράρουν οι νταβατζήδες, θέλησε να τους επιδοτήσει με μπόνους 2%, ακολουθώντας την άθλια τακτική του Σημίτη. Μόνο που αυτή τη φορά, η αντιπολίτευση θυμήθηκε ότι υπάρχει και φιλότιμο, με αποτέλεσμα να χαλάσει τη προσφορά του Κουρασμένου στους κολλητούς του. Εκεί κατάντησε η πατρίδα μας.
Ο πρωθυπουργός της, να μην μπορεί να εισπράξει το πρόστιμο που επέβαλλε στη Vodafone, που του παρακολουθούσε το κινητό, να βαράει προσοχές στον Μιχ. Χριστοφοράκο, ο οποίος ζητάει διαρκώς αναβολές, διασύροντας την έτσι κι αλλιώς εκτεθειμένη δικαιοσύνη, να φοβάται τα μυστικά που κατέχουν ο Εφραίμ κι ο Αρσένιος, να φοβάται να εκστομίσει την απαγορευμένη λέξη «Ιντρακόμ»-κάτι σαν τους «καταραμένους στίχους» του Ρουσντί-να φοβάται διαρκώς, εκείνους που και η δική του ατολμία, μετατρέπει

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com