Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚANΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ;



Δεν είναι καινούργια υπόθεση η «γρίπη των χοίρων», όπως προκύπτει από τις ομολογίες των Αμερικανών, που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν μαζί της! Το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2006 όταν, σύμφωνα με την εφημερίδα της Αϊόβα “Sioux city journal”, το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Επιδημιών είχε καταγράψει ένα κρούσμα στην περιοχή Black Hawk County!
Στις 8 Ιανουαρίου 2007, επιβεβαιώθηκε ιατρικώς ότι οφειλόταν στον συγκεκριμένο ιό. Τότε, η επιδημιολόγος δρ Patricia Quinlisk επέμενε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός αντιστεκόταν εύκολα στον ιό… Και το αποτέλεσμα μάλλον την δικαίωνε, καθώς ο ασθενής –ένα κοριτσάκι 5 ετών, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά- αποθεραπεύθηκε πλήρως!
Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο 30 χρόνια νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του 1976, όταν ο ιός H1N1 «χτύπησε» στρατιωτική μονάδα στο Fort Dix του Νιου Τζέρσεϊ προσβάλλοντας συνολικά 230 στρατιώτες που παρουσίασαν βαριά συμπτώματα. Ένας από αυτούς, έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή του…
Όμως, η «γρίπη των χοίρων» είναι γνωστή εδώ και... περίπου έναν… αιώνα! Πρωτοεμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 1918 στην περιοχή Cedar Rapids –και πάλι στην Αϊόβα!- όταν βρισκόταν σε εξέλιξη το ετήσιο εθνικό σόου για την επίδειξη γουρουνιών! Η επιδημία πρόσβαλε πρώτα τους χοίρους και μετά τον άνθρωπο, προκαλώντας 500.000 θανάτους! Οι περισσότεροι από τα θύματα -125.000- ήταν νεαροί, ενώ πέθαναν και τρία στα 100 παιδιά μεταξύ 5 και 9 ετών!
Εύλογη, λοιπόν, η απορία: αφού οι Αμερικανοί γνώριζαν για την ύπαρξη του ιού, γιατί δεν έκαναν κάτι για να τον αντιμετωπίσουν; Κι ακόμη, πώς από την Αϊόβα, που ως χθες δεν είχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ κρούσμα, «ταξίδεψε» στο Μεξικό; Μήπως κρύβεται κάτι ύποπτο πίσω από την ξαφνική επιδημία; Κανένα «παιχνιδάκι» των μυστικών υπηρεσιών για την δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής, ίσως;

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com