Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΥΠΟΠΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ!



Συνέβη στην Κυψέλη, ώρα 3.30΄ τα ξημερώματα. Ένας πολύ καθώς πρέπει κύριος κατευθύνεται προς το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της περιοχής τρώγοντας... σουβλάκι και, έξω από την είσοδο, σταματάει για να το αποτελειώσει. Εκείνη τη στιγμή περνάει μπροστά του ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Σταματάει λίγο πιο κάτω, κάνει όπισθεν στο (κεντρικό, επαναλαμβάνουμε) δρόμο αναγκάζοντας τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν να ακινητοποιηθούν και οι δύο αστυνομικοί βγαίνουν έξω.
Ο ένας, με το χέρι πάνω στο υπηρεσιακό του πιστόλι, μένει μακριά. Ο άλλος πλησιάζει και ζητάει από τον κύριο ταυτότητα. Εκείνος του τη δίνει εξακολουθώντας να τρώει και τον ρωτάει αν αυτό που κάνει είναι ύποπτο.
-"Σας ενοχλεί που σας ελέγχουμε; Δεν είναι παράνομο..." απαντάει με αυθάδεια ο (νεαρός) αστυφύλακας στον (πολύ μεγαλύτερό του) άνδρα.
-"Παράνομο δεν είναι, αλλά είναι βλακώδες να με ελέγχετε επειδή τρώω σουβλάκι έξω από το σπίτι μου!" ξαναλέει εκείνος.
Ο αστυνομικός τον... αγριοκοιτάζει, αλλά ο κύριος δεν "μασάει" και συνεχίζει:
-"Τόση ώρα που διασταυρώνετε τα στοιχεία μου, πέρασαν πίσω σας ένας... κουκουλοφόρος και δύο μαύροι που πουλάνε ναρκωτικά στην περιοχή"!
Ο αστυφύλακας μονολογεί κάτι ακατάληπτο και, καθώς του επιστρέφει την ταυτότητα, λέει ειρωνικά τονίζοντας με σημασία την τελευταία λέξη:
-"Καλή σας νύχτα, ΚΥΡΙΕ...".
-"Εγώ είμαι ΚΥΡΙΟΣ, αλλά εσύ μάλλον δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν κύριο από έναν κακοποιό!" απαντάει εκείνος εγκαταλείποβτας τον πληθυντικό.
Μ' αυτά και μ' αυτά, το περιπολικό έφυγε. Και οι οδηγοί των οκτώ αυτοκινήτων που περίμεναν υπομονετικά, αναστέναξαν με ανακούφιση. Αλλά -ποιος ξέρει- ίσως ένα τετράγωνο πιο κάτω να ...έτρωγε κι άλλος σουβλάκι!

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com