Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με νεφώσεις, σποραδικές βροχές αλλά και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Παράλληλα αναμένεται να σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί ως τους 32 βαθμούς...

Για σήμερα Παρασκευή προβλέπονται βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως το απόγευμα, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι ως 7 μποφόρ.

Το Σάββατο θα έχουμε νεφώσεις, αυξημένες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και πιθανόν στη δυτική Στερεά Ελλάδα, κυρίως στα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και στα βόρεια. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com