Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο από τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά με καταιγίδες μικρής διάρκειας, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές...

Πιο συγκεκριμένα, τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν τη Θράκη θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Την Κυριακή θα σχηματιστούν τοπικές νεφώσεις αρχικά στα βορειοανατολικά και τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά με σποραδικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά κυρίως την Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Πηγή: in.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com