Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ «ΠΛΑΣΤΟ ΦΥΛΛΟ» «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ»

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ με την κυκλοφορία, την Πέμπτη, περιοδικού που φέρει τον τίτλο «ο κόσμος στη Ραδιοτηλεόραση», από άλλη εκδοτική εταιρεία. Θεωρούν πως πρόκειται για πλαστό τεύχος, που κυκλοφορεί με κλεμμένο το λογότυπο και εξώφυλλο την Τατιάνα Στεφανίδου. Για «κλοπή της περιουσίας της ΕΡΤ» κάνει λόγο η εκδότρια του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση...

“Είναι μια κλοπή της περιουσίας της ΕΡΤ, ο τίτλος “Ραδιοτηλεόραση” τον οποίο καπηλεύτηκαν κάποιοι προς δικό τους όφελος και προκειμένου να ξεγελάσουν τους αναγνώστες του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση που είχε σταθερούς αναγνώστες από το 1938”, αναφέρει στο Enet η εκδότρια του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση, Βασιλεία Ζερβού.

Όσον αφορά στο στήσιμο του περιοδικού “Ο κόσμος στη Ραδιοτηλεόραση” και την κατανομή της ύλης η κ. Ζερβού επισημαίνει ότι “είναι πανομοιότυπο” με αυτό της Ραδιοτηλεόρασης. Όσο για το περιεχόμενο το χαρακτηρίζει “αστείο” και διευκρινίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη Ραδιοτηλεόραση που εξέδιδε η ΕΡΤ Α.Ε. Ωστόσο για την ατζέντα αναφέρει ότι είναι “πανομοιότυπη”, τονίζοντας σε κάθε περίπτωση πως “Δεν γνωρίζω αν έχουν πάρει κείμενά μας”.

Η ίδια δηλώνει για τα δύο μοναδικά ονόματα που εμφανίζονται στο περιοδικό -Εβελίνα Καραγιαννοπούλου και Γιάννης Βαγγελάτος- : “Δεν τους γνωρίζω, δεν ξέρω ποιοι είναι”.

Σχολιάζει ακόμα το δημοσίευμα για την Τατιάνα Στεφανίδου στο εν λόγω περιοδικό λέγοντας ότι δεν είναι συνέντευξη αλλά κάτι που “θα μπορούσε να γράψει ο καθένας με βάση στοιχεία από το βιογραφικό της” και δηλώνει πως σε επικοινωνία της με την Τ. Στεφανίδου εκείνη “γέλαγε” ειδικά με τον τίτλο “Περνάω πολλά αλλά αντέχω” λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει που αναφέρεται.

Για το θέμα, όπως είπε η κ. Ζερβού, προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της εκδοτικής εταιρείας η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι στη Ραδιοτηλεόραση εργάζονταν για τυχόν έκδοση νέου τεύχους μέχρι την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ στις 17 Ιουνίου, όπως ανέφερε η εκδότρια του περιοδικού.

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν μέσω twitter και Facebook: "Το έκαναν και αυτό! Εβγαλαν πλαστό φύλλο της Ραδιοτηλεόρασης. Κυκλοφορεί τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης με κλεμμένο το λογότυπο του περιοδικού και εξώφυλλο την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία δηλώνει ότι δεν έδωσε καμία συνέντευξη. Θεωρούν πως "κάποιοι έκλεψαν αρχεία, γραμματοσειρές κλπ για να βγει αυτό το τεύχος".


Το τεύχος που κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου με τίτλο "ο κόσμος στη Ραδιοτηλεόραση"


Το τελευταίο τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης που κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου
Πηγή: enet.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com