Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

«ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΙΚΑΣ» ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΡΤ-ΑΠΕ

Εισηγητική έκθεση της τρόικας για συγχώνευση της ΕΡΤ με το ΑΕΠ φέρεται να έχει στα χέρια του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bankwars.gr η εισήγηση της τρόικας, που σε μεγάλο βαθμό φέρεται να έχει υιοθετηθεί από τον Γιάννη Στουρνάρα, προβλέπει να παραμείνει μόλις το 1/3 της σημερινής ΕΡΤ.

Στο ρεπορτάζ του Bankwars.gr αναφέρεται πως η εισήγηση της τρόικας «περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, ενσωμάτωση λειτουργιών του ΑΠΕ στην ΕΡΤ και μεταφορά του ΑΠΕ στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής».

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, προβλέπεται η κατάργηση ραδιοφωνικών σταθμών, ενοποίηση διευθύνσεων, καθώς και κλείσιμο του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση».

Επίσης καταργείται «ο θεσμός των συμβασιούχων – κάτι που ισχύει ήδη, καλύπτοντας τα κενά από εξωτερικούς συνεργάτες με δελτία παροχής υπηρεσιών – μέτρο που επίσης προωθείται».

Το Bankwars.gr αναφέρει πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό και έχει πάρει το «πράσινο φως» για αναδιάρθρωση των δημόσιων ΜΜΕ. Πηγή: tvxs.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com