Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Άνοδο της θερμοκρασίας, ισχυρούς νότιους ανέμους και μεταφορά σκόνης από την Αφρική προβλέπει η ΕΜΥ για την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου και θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα ως την Τετάρτη...

Αναλυτικά, για σήμερα, η ΕΜΥ προβλέπει σε Μακεδονία και Θράκη, αραιές νεφώσεις αυξημένες κατά διαστήματα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά, με τη θερμοκρασία να κινείται από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε επίσης αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν επίσης αραιές νεφώσεις με τη θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως πέντε μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Θράκης. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε από την Τετάρτη. Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στα νότια πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 ως 4 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com