Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Αν και ο καιρός θα είναι άστατος την Παρασκευή και το Σάββατο, από την Κυριακή θα ξεκινήσει βελτίωση, ενώ η Καθαρά Δευτέρα αναμένεται με καλό καιρό. Ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για τη διευκόλυνση όσων μετακινηθούν από τα αστικά κέντρα. Εντονη θα είναι η παρουσία της Τροχαίας στα σημεία του εθνικού δικτύου που σημειώνονται συνήθως πολλά ατυχήματα...

Το Σάββατο, αναμένονται ενισχυμένοι ανέμοι στα πελάγη που θα φθάσουν τα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 7 μποφόρ στα πελάγη και τη θερμοκρασία να μη σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν και πάλι φτάνοντας τοπικά και τα 8 μποφόρ.

Μέτρα της Τροχαίας

Ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για τη διευκόλυνση όσων μετακινηθούν από τα αστικά κέντρα.

Εντονη θα είναι η παρουσία της Τροχαίας στα σημεία του εθνικού δικτύου που σημειώνονται συνήθως πολλά ατυχήματα, θα γίνονται παρεμβάσεις από τους τροχονόμους όπου χρειάζεται (οδικό δίκτυο, σταθμούς, λιμάνια, αεροδρόμια, διόδια, κ.λ.π.), ενώ ειδικά συνεργεία με συμβατικά αυτοκίνητα θα διεξάγουν ελέγχους για επικίνδυνες παραβάσεις.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στα εθνικά δίκτυα ως εξής:

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 16 Μαρτίου για το ρεύμα εξόδου από 08:00 έως 13:00.
Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου για το ρεύμα εισόδου και από 15:00 έως 21:00.
Την Κυριακή 17 Μαρτίου δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.


Όσον αφορά τα αστυνομικά μέτρα, όπως ανακοινώθηκε, θα υπάρχει συνεχώς αυξημένη αστυνόμευση, πεζή και εποχούμενη, σε όλους τους χώρους συνάθροισης πολιτών, όπως εμπορικά κέντρα, σταθμούς, αγορές κ.λπ., ενώ ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης θα λαμβάνονται γύρω από τράπεζες, μεγάλα καταστήματα, βενζινάδικα, κ.λπ.

Η Αστυνομία πάντως κάνει έκκληση στους πολίτες να λαμβάνουν και οι ίδιοι μέτρα αυτοπροστασίας και ασφάλισης των χρημάτων τους και των σπιτιών τους και να ειδοποιούν αμέσως την Άμεση Δράση για οτιδήποτε τους συμβεί.

Παράλληλα, ιδιαίτερα μέτρα έχουν προγραμματιστεί σε όλη την επικράτεια, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, κατασκευής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και άλλων απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com