Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου, θέλοντας προφανώς να κλείσει τα σενάρια που κυκλοφορούν...

Στην ίδια λογική κινήθηκε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Α. Μανιτάκης, ο οποίος επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε όλες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου εγκρίθηκαν οι εκθέσεις αξιολόγησης έξι υπουργείων, που προβλέπουν αλλαγές στις δομές και τη λειτουργία τους, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων.

Σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, εγκρίθηκαν οι αλλαγές στα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών, Υγείας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Τουρισμού και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, καθώς και στην πρώην Γενική Γραμματεία Τύπου.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιτάκη, τώρα θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της υλοποίησης όλων αυτών που προβλέπονται, με σαφή περιγραφή των θέσεων και των αρμοδιοτήτων, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα μέσα στον επόμενο μήνα. Πηγή: kathimerini.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com