Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Iσχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. ενώ νωρίς την Κυριακή θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας...

Συγκεκριμένα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, βαθμιαία μέσα στη νύχτα του Σαββάτου και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από το μεσημέρι της Κυριακής στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν το Σάββατο αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά από τη νύχτα στο Αιγαίο, ενώ την Κυριακή και από τα βορειοανατολικά οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς εντάσεως 8 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν από το βράδυ του Σαββάτου στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Κυριακής στα δυτικά και σταδιακά μέχρι το τέλος της ημέρας και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com