Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙΡΟΣ-METEO: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ – ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ με το οποίο προβλέπει ότι ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση τις αμέσως επόμενες ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και βαθμιαία μέχρι το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία...

Την Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

—Η πρόγνωση καιρού της εβδομάδας

Για την Τετάρτη η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή πτώση.

Την Πέμπτη προβλέπονται στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τις Κυκλάδες νεφώσεις με βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή περαιτέρω πτώση. Την Παρασκευή στα νότια ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στη βόρεια Κρήτη. Βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία στο νότιο ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κινείται σε άνοδο.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα έχουμε λίγες νεφώσεις που αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νότια. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις και βαθμιαία το Σάββατο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση την Κυριακή. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση από τα βόρεια. Πηγή: econews.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com