Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ»

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της «Δημιουργίας Ξανά» και την υποψηφιότητά του για την ίδια θέση, ανακοίνωσε με επιστολή του που κοινοποίησε στο Facebook o Θάνος Τζήμερος...

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, θεωρεί ότι έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο και για αυτό υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους.

Ακολουθεί η επιστολή:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ

Κοινοποιώ στους φίλους μου την επιστολή που έστειλα στο Πολιτικό Συμβούλιο της ‘Δημιουργίας’.

Αγαπητοί συνεργάτες,

θεωρώ ότι ουσιαστικά έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, και μολονότι δεν έχει αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, όπως είχα προαναγγείλει, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους. Ταυτόχρονα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ίδια θέση. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε, και ανεξάρτητα από την συμπεριφορά των άλλων υποψηφίων, δεσμεύομαι να μην εκφρασθώ δημοσίως αρνητικά, ούτε έμμεσα ούτε άμεσα, για κανέναν ανθυποψήφιό μου και πολύ περισσότερο για την ίδια τη «Δημιουργία». Η δέσμευση περιλαμβάνει κάθε δημόσιο βήμα, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Ο Νίκος Νικολαΐδης, που αναλαμβάνει την προεδρία της Δημιουργίας, είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει το κόμμα σε ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο, από το οποίο θα βγούμε όλοι μας πιο ώριμοι και πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Φιλικά

Θάνος Τζήμερος»

Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com