Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ

Καλή διάθεση για να σταματήσουν οι περικοπές σε βάρος των στρατιωτικών υπάρχει, αλλά σταματάει εκεί που αρχίζουν τα δημοσιονομικά, παρατήρησε ο πρόεδρος του συντονιστικού συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, Σπ. Περβαινάς, μετά το πέρας της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τους θεσμικούς εκπροσώπους των Ενώσεων και των τριών κλάδων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος ο οποίος χωρίς να αναφερθεί στο περιεχόμενο της συνάντησης, διαβεβαίωσε ότι τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και η κυβέρνηση συνολικά, θεωρούν τα ζητήματα της οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων, είτε αυτά αφορούν τους απόστρατους είτε τους εν ενεργεία αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, ότι είναι ζητήματα υψίστης εθνικής προτεραιότητας.

Η συνάντηση διήρκεσε δύο ώρες και όπως επεσήμανε ο κ. Περβαινάς ήταν η πρώτη φορά που οι απόστρατοι συναντώνται με Πρωθυπουργό.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι αλλά και οι εν ενεργεία στρατιωτικοί και ιδιαίτερα το θέμα της διπλής περικοπής των συντάξεων λόγω προσαρμογής στους μισθούς των εν ενεργεία και στη συνέχεια δεύτερης περικοπής του 5% έως 20%, που αφορά όλους τους δημοσίους υπαλλήλους.

«Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν», πρόσθεσε ο κ. Περβαινάς, «δεν ικανοποιηθήκαμε σε αυτό που επιθυμούσαμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας» να αποτραπεί η διπλή περικοπή των συντάξεων. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com