Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Σημαντικά είναι τα στοιχεία που συνέλεξε η αντιτρομοκρατική μετά από ολονύχτια έρευνα στο διαμέρισμα στην οδό Ελ Αλαμέιν (αρ. 19) στο Χαλάνδρι. Γίνεται μάλιστα σύνδεση με την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 20 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Mall...

Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί βαρύς οπλισμός ή εκρηκτικές ύλες. Όπως ανακοινώθηκε έχουν βρεθεί τα ακόλουθα:

Ένα κοντάκι καραμπίνας, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου, μία εσωτερική θήκη πυροβόλου όπλου, 19 καψύλλια χρώματος καφέ, μια φωτοβολίδα θαλάσσης, οκτώ φιαλίδια βουτανίου, τρία κράνη μοτοσικλετιστή, δύο παντελόνια στρατιωτικού τύπου χρώματος μπλε, οκτώ διευθύνσεις μονοκατοικιών και διαμερισμάτων προς ενοικίαση στη περιοχή της Αθηνάς καταχωρημένες μηχανογραφημένα σε φύλλα χαρτιού, διαρρηκτικά εργαλεία, δύο πολυμηχανήματα, μια συσκευή πλαστικοποίησης, ένας υποδοχέας θυρών για usb sticks, ένα usb stick, ένας πλαστικός αντάπτορας, μία κάρτα αποθήκευσης δεδομένων, δύο κενές θήκες κιθάρας, δύο νάυλον τσάντες μεγάλου μεγέθους γνωστού πολυκαταστήματος, διάφορα ειδή ρουχισμού καθώς και διάφορα εξαρτήματα κινητών τηλέφωνων (hands free, μπαταρίες κλπ).


ΕΛΑΣ: Έρευνα σε διαμέρισμα της οδού Ελ Αλαμέιν στο Χαλάνδρι

Ανώτατη πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι το διαμέρισμα αποτελούσε κρησφύγετο της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η αντιτρομοκρατική το εντόπισε έπειτα από τηλεφωνήματα πολιτών μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων συλληφθέντων στη Βέροια.

Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας φέρεται να είχε νοικιάσει με πλαστή ταυτότητα ένας εκ των συλληφθέντων, ο Νίκος Ρωμανός, πριν από μικρό χρονικό διάστημα (1,5 - 2 μήνες περίπου).

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί έμεναν τόσο ο Ρωμανός όσο και ο Δημήτρης Πολίτης, αλλά μπαινόβγαιναν και ακόμη τρία άτομα, πιθανόν ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης που αναζητούνται.

Από το πρωί άντρες της σήμανσης αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα που να συνδέουν τους συλληφθέντες με το διαμέρισμα αλλά και νέα αποτυπώματα που θα τους οδηγήσουν σε ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com