Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΠΡΕΣΒΗ

Τη δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το ντοκιμαντέρ του καναλιού Channel 4, για τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα, με τίτλο «What happens in Kavos», εκφράζει σε επιστολή διαμαρτυρίας της προς τον Αγγλο πρέσβη, η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη.

«Πρόκειται για μια άκρως προσβλητική εκπομπή για τη χώρα μας και τους κατοίκους της. Η Ελλάδα, η Κέρκυρα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε, σε καμία περίπτωση δεν έχουν αυτή την αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζεται.

Αντίθετα η χώρα μας έγινε παγκόσμιος τουριστικός πόλος έλξης, γιατί είναι ένας τόπος που πέρα από τις φυσικές του ομορφιές, συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα, που η συγκεκριμένη εκπομπή αγνοεί με προκλητικό τρόπο», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της.

Και προσθέτει ότι «Επιπλέον ζήτησα από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Π. Λειβαδά να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό». Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com