Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και την Παρασκευή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)...

Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο. Από το απόγευμα θα επεκταθούν στη νότια Πελοπόννησο, στη δυτική Κρήτη, στο ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας, σε Ηπειρο, Μακεδονία και Στερεά, ενώ στα πελάγη θα πνέουν νότιοι άνεμοι που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της ΕΜΥ

www.emy.gr.

Ζημιές στην Αλεξανδρούπολη

Ζημιές σε σπίτια και καταστήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε περισσότερες από 60 περιπτώσεις, τόσο για απεγκλωβισμό 18 ατόμων από σπίτια και οχήματα, όσο και για την άντληση υδάτων από οικίες και επαγγελματικούς χώρους που πλημμύρισαν.

Η βροχόπτωση συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση, ενώ για περίπου δέκα λεπτά μεγάλο τμήμα της πόλης παρέμεινε χωρίς ηλεκτροδότηση.

Παράλληλα, λόγω της βροχής και της λάσπης, διεκόπη η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης - Νέας Χηλής. Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στον οικισμό της οδού Αβαντος, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών της Ν. Χηλής και της Παλαγίας.

Η καταγραφή των ζημιών θα γίνει από συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com