Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

NATIONAL GEOGRAPHIC: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ 20 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Επιβεβαιώνοντας την καλή φήμη που έχει αποκτήσει διεθνώς η Θεσσαλονίκη και τις κινήσεις προσέλκυσης τουρισμού, ο διεθνής τίτλος National Geographic ανακοίνωσε σήμερα πως η Θεσσαλονίκη ανήκει στους 20 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο...

Είκοσι μέρη αξίζει να επισκεφθεί κανείς το 2013 από την Ιαπωνία, ως την Ιορδανία, τη Ρωσία την Ιταλία και τη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και δη της Θεσσαλονίκης! Mάλιστα, ο διεθνής τίτλος επιλέγει τον τίτλο «κεραυνός φωτός» για την παρουσίαση της πόλης της Βορείου Ελλάδας.

Στο άρθρο, αναφέρεται ιδιαίτερα στις παραδοσιακές αγορές φρέσκων προϊόντων, την έντονη και ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή αλλά και στην έντονη και διαρκή παρουσία των νέων (καθώς είναι και μεγάλη φοιτητούπολη) αλλά και ανερχόμενων καλλιτεχνών. Η καλύτερη διαδρομή που μπορεί να ακολουθήσει κανείς, είναι από την Άνω πόλη έως και την πλατεία Αριστοτέλους, φυσικά με τα πόδια.

Οι καλύτεροι μήνες που μπορεί να επισκεφτεί κανείς την Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, ενώ κάθε Νοέμβριο το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου προσελκύει κόσμο από ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσά τους και σημαντικούς δημιουργούς του κινηματογράφου.

Το άρθρο προτείνει μάλιστα στους αναγνώστες του, πριν επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη να δουν την ταινία «Ποτέ την Κυριακή» με την Μελίνα Μερκούρη! Πηγή: iefimerida.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com