Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΖΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βίζα πενταετούς διάρκειας θα μπορούν να λαμβάνουν οι υπήκοοι τρίτων χωρών που θα επενδύσουν σε ακίνητο αξίας 300.000 ευρώ και άνω στην Ελλάδα. Επίσης, όσοι πραγματοποιήσουν επιχειρηματική επένδυση θα μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής για δέκα στελέχη τους...

Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για τη διευκόλυνση των στρατηγικών επενδύσεων στη χώρα, το οποίο θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Η πενταετής διάρκεια της βίζας δεν θα συνυπολογίζεται για τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας και δεν θα επιτρέπει την άσκηση οποιασδήποτε εργασίας στην Ελλάδα. Επίσης η βίζα θα μπορεί να ανανεώνεται για όσο χρόνο διατηρείται η ιδιοκτησία.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι το κίνητρο αυτό θα βοηθήσει σημαντικά στην αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων ιδιαίτερα από ρωσικά κεφάλαια.

Επιπλέον, στο ίδιο πλαίσιο της προσέλκυσης επενδύσεων, σχεδιάζεται από το υπουργείο Οικονομικών, για όσους θέλουν να ξοδέψουν το εισόδημά τους στη χώρα μας να απολαμβάνουν φορολογικά κίνητρα, όπως ισχύει και σε διάταξη του βρετανικού δικαίου. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com