Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική πτώση θερμοκρασίας της τάξης των 5-6 βαθμών Κελσίου θα σημειωθεί από σήμερα Τετάρτη (14/11) το βράδυ. Ο καιρός θα επιδεινωθεί από τα δυτικά, ωστόσο τις επόμενες ημέρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στη νότια Ελλάδα...

Το κρύο θα “χτυπήσει” και την Αττική, κυρίως τις βραδινές ώρες στα βόρεια προάστια, ενώ το χειμωνιάτικο σκηνικό θα είναι πιο «βαρύ» στη Μακεδονία, με θερμοκρασίες το πρωί λίγο πάνω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Από το Σάββατο η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, με τη θερμοκρασία στην Αθήνα να φτάνει ακόμα και τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι τοπικά στο Θρακικό και στη Θάλασσα των Κυθήρων σε θυελλώδεις. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση κατά τόπους σε ισχυρούς και στην έξοδο του Πατραϊκού σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, και στα ανατολικά τμήματα του Σαρωνικού και στο Νότιου Ευβοϊκού σχεδόν θυελλώδεις. Πηγή: econews.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com