Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου τίθενται σε ισχύ εν όψει των εκδηλώσεων αλλά και της διεξαγωγής του 30ου Διεθνούς Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών...

Έτσι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται κατά το διάστημα από τις 10.00 έως τις 11.30 το πρωί, για τη διέλευση της λαμπαδηδρομίας, στα σημεία :

Λεωφόρος Μαραθώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Αφετηρίας της Κλασικής Διαδρομής.

Στην Οδό Μαραθωνοδρόμων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου η κυκλοφορία διακόπτεται από τις 9.00 έως τις 17.30 κατά μήκος των οδών:

Λ. Μαραθώνος, οδός Μαραθωνοδρόμων,Τύμβος Μαραθώνα, οδός Μαραθωνοδρόμων, Λ.Μαραθώνος, Λ.Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου – Λ.Β.Σοφίας, Ηρώδου Αττικού και Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την Κυριακή κατά τις ώρες διακοπή κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ κατά μήκος των οδών: Λ. Βασ. Κων/νου (Παναθηναϊκό Στάδιο) Λ. Βασ. Σοφίας, Λ. Βασ. Αμαλίας, Στύλοι Ολυμπίου Διός , Αθ. Διάκου,Αρδηττού για τη διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων. Επιπλέον κατά μήκος των οδών Λ. Μεσογείων, Φειδιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Ανισόπεδος κόμβος Κατεχάκη, Στρατόπεδο Πλέσσα και Κόμβος Κηφισίας / Αλεξάνδρας για τη διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων.

Λόγω της διεξαγωγής αγώνων για μικρά παιδιά από τοπικούς φορείς προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν και στις περιοχές των Δήμων Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης, Παιανίας, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων

Σημειώνεται ότι παράλληλα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων και στις δύο πλευρές , κατά τις ώρες 18.00 του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου έως 19.00 την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, κατά μήκος των οδών: Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Φειδιππίδου έως τη Λ. Μεσογείων, Φειδιππίδου, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Μιχαλακοπούλου, Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Δικαιάρχου, Πλατεία Παναθηναϊκού Σταδίου, Ευφορίωνος, σε όλο το μήκος της, Ερατοσθένους, στο τμήμα της από την οδό Ευτυχίδου έως της Λ. Βασ. Κων/νου. Επιπλέον στις: Λεωφ. Μαραθώνος, σε όλο το μήκος της, Μαραθωνοδρόμων, σε όλο το μήκος της, Λεωφ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της από τη Λ. Κάτω Σουλίου μέχρι το Μαραθώνα, Πανός, σε όλο το μήκος της, Λεωφ. Μεσογείων, σε όλο το μήκος της, Λεωφ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της, Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, Αρδηττού, σε όλο το μήκος της, Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, Ριζάρη, σε όλο το μήκος της, Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται τα οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις και αυτά της Ελληνικής Αστυνομίας του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΕΚΑΒ. Τέλος οι πεζοί δεν επιτρέπεται να διασχίζουν το οδόστρωμα κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, κατά τις ώρες που διεξάγεται ο αγώνας. Πηγή: econews.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com