Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ – ΕΜΥ: ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Χειμωνιάτικο σήμερα το σκηνικό του καιρού με βροχές στα ανατολικά και καταιγίδες στα νότια.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 12 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στα νότια κυρίως θαλάσσια τμήματα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και κυρίως από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί και στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Πηγή: econews.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com